Sielenna’s Weblog


Intimate Massager
oktober 15, 2008, 8:51 am
Filed under: CMS | Tags: , ,

Promoot de Intimate Massager van Philips. De actie mag absoluut niet plat zijn. Moet zowel mannen als vrouwen aanspreken. Probeer daarbij ook de gêne te doorbreken. Kies hierbij zelf een combinatie van denktools, bedenk aan de hand daarvan vier ideeën. Kies daaruit één idee en geef feedback aan de hand van de zes denkhoeden. Pas tenslotte de sensatietechniek toe.

Mindmap (op papier)

Brainfloating

Ideeën

  1. Een simulator waarin een zacht romantisch (paars) bed staat. Maak een ritje in de love simulator waarin allerlei zintuigen geprikkeld worden. Denk hierbij aan een zacht trillend bed of een lekkere geur die subtiel verspreid wordt. Uiteraard wordt er verwezen naar de Intimate Massager van Phillips.
  2. Vrouwen zijn gek op winkelen. Mannen meestal wat minder. Uren zitten ze te wachten tot de dames uitgepast en geshopt zijn. Om ook de mannen wat tegemoet te komen en te laten zien hoe makkelijk en compact de Intimate Massager is, zullen in winkels de gebruikelijke krukjes in kleedkamers vervangen worden door een stoel in de vorm van een hand, welke een zachte trillen afgeeft.
  3. Een guerilla actie in de stijl van “gratis knuffels”; stelletjes in de stad worden door promomeisjes omhelst en vervolgens voorzien van een flyer waarin verwezen wordt naar de Intimate Massager

In de simulator is alles zacht en speels met weinig rechte vormen. De wanden van de simulator worden van net als het speeltje van siliconen en net als het speeltje zullen de basiskleuren van de ruimte paarstinten zijn. Daarnaast zal het er schemerig zijn, met hier en daar een (fake) brandend kaarsje. Het bed zal zo nu en dan zachtjes trillen. De geur die verspreid zal worden is die van vrouwelijk parfum. De muziek in de ruimte is rustig en romantisch.

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: